Kniha o kávě, 3. vydání
Kategorie: | Čtení o kávě |
---|
Po obsáhlé Velké knize o kávě, která se stala nepostradatelným pomocníkem řady baristů a kavárníků, přichází Petra Davies Veselá s knihou určenou pro domácí nadšence. Provede čtenáře procesem přípravy kávy od pěstování, zpracování a pražení po skladování a spotřebu a pomůže s výběrem a nákupem nejen zrn, ale také mlýnku nebo jiných pomůcek. Především se ale soustředí na domácí přípravu filtrované kávy. Jednu z kapitol věnuje i přípravě dobrého espressa, cappuccina a technice malování mléčnou pěnou do kávy – latte artu. Poradí také, jak si připravit dobrou kávu na cestách, ať se vydáte kamkoli.
Máte už publikaci Velká kniha o kávě? Z této rozsáhlé knihy vybrala autorka to nejdůležitější o kávě, přidala a aktualizovala kapitolu domácí přípravu kávy. Nová Kniha o kávě je určena pro širokou veřejnost, která si chce dopřát kvalitní kávu v pohodí domova či by se o tomto kultovním nápoji rádi dozvěděli víc.
Vlastníte původní vydání Knihy o kávě s hnědou obálkou (kniha je rozebraná, již se neprodává)? Pokud ano, můžeme vám jednoznačně novinku Kniha o kávě doporučit. Nová kniha je kompletně přepracovaná a aktualizovaná. Vizuálně i obsahem! Najdete v ní zcela novou kapitolu o přípravě filtrované kávy s novými fotografiemi i postupy a aktualizovaný oddíl o mlýncích a kávovarech, který vám pomůže vybrat přístroj podle vašich potřeb i současných trendů.
Vazba |
Pevná |
---|---|
Počet stran |
240 |
Fotografie |
David Židlický |
Hmotnost |
850 (g) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.